ΕΕΛ/ΛΑΚ - Λίστες Ταχυδρομείου

Οργάνωση Συντονιστικών Ομάδων

Αγαπητοί φίλοι,

αρκετοί από εσάς έχετε δηλώσει ενδιαφέρον να ενταχθείτε στην προσπάθεια για εφαρμογή του μαθητικού φορητού υπολογιστή στην Ελλάδα. Μέχρι τώρα, μέσα από τα email σας αρκετοί εκφράζετε -και με το δίκιο σας- εύλογες απορίες ως προς την έναρξη των εργασιών.

Θα πρέπει εδώ να αναφέρουμε πως υπάρχουν αρκετά που πρέπει να γίνουν από μεριάς οργάνωσης και στοχοθεσίας, αν και ήδη έχει ξεκινήσει η πορεία αυτή. Παρακαλούμε να δείξετε υπομονή ακόμη λίγες ημέρες, μια και έχουμε τροχιοδρομήσει αρκετούς στόχους και την πορεία που θα ακολουθήσουμε.

Το έργο αυτό αν και αρκετά φιλόδοξο, έχει ως στόχο την αναβάθμιση της εκπαίδευσης σε όλες τις βαθμίδες και τη βελτίωση της μαθησιακής διαδικασίας σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η επανάσταση αυτή, όπως και όλες οι επαναστάσεις, ξεκινούν από απλούς ανθρώπους που επιθυμούν εθελοντικά να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Για το σκοπό αυτό σας παρακαλούμε όπως δείξετε ακόμη λίγη υπομονή, και ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία στελέχωσης των υποομάδων από τους εθελοντές που έχουν δείξει ενδιαφέρον.

Εκ μέρους της 3ης Συντονιστικής Ομάδας,

Αλέξανδρος Κοφτερός

πλοήγηση μηνυμάτων