ΕΕΛ/ΛΑΚ - Λίστες Ταχυδρομείου

Παρουσίαση OLPC στην Κύπρο

Αγαπητοί φίλοι,

το Σάββατο 3 Μαρτίου, και σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κύπρου, θα πραγματοποιήσουμε παρουσίαση του OLPC στην ακαδημαϊκή κοινότητα της Κύπρου. Παρόντες θα είναι και εκπροσώποι των εκπαιδευτικών οργανώσεων δασκάλων και καθηγητών, καθώς και μέλη της Συνομοσπονδίας Γονέων.

Την πρόσκληση μπορείτε να την κατεβάσετε και από τη σελίδα www.apoplous.org

Οι ομάδες που θα δημιουργηθούν στην Κύπρο θα είναι -ως ένα σημείο- επέκταση των δραστηριοτήτων της Ελλάδας και θα υπάρχει συνεργασία ώστε να μην γίνεται επικάλυψη των ίδιων θεμάτων, μια και αρκετά από τα βιβλία αλλά και την ύλη είναι κοινά (π.χ. Γλώσσα, Ιστορία, Θρησκευτικά).

Όσοι από τους εθελοντές ενδιαφέρονται να παραστούν στην παρουσίαση, είναι ευπρόσδεκτοι να το κάνουν. Από τη δική μας μεριά θα μπορούσαμε να σας βοηθήσουμε να κλείσετε ξενοδοχείο και να σας προσφέρουμε ό,τι άλλο μπορούμε.

Ευελπιστούμε πως αυτό είναι μια καλή αρχή επίσημης παρουσίασης του OLPC στην Κύπρο και προσβλέπουμε μελλοντικά να οργανώσουμε και ένα ευρύτερο συνέδριο που θα αφορά καθαρά το Ανοικτό/ Ελεύθερο Λογισμικό στο οποίο εντάσσεται και η όλη φιλοσοφία του OLPC.

Με εκτίμηση,

Αλέξανδρος Κοφτερός


πλοήγηση μηνυμάτων