ΕΕΛ/ΛΑΚ - Λίστες Ταχυδρομείου

OpenOffice Impress & eLearning

 Αγαπητοί φίλοι,

αρκετοί από εσάς έχετε κάνει εγγραφή στο www.mathisis.org. Ο χώρος αυτός έχει δημιουργηθεί για να φιλοξενήσει εκπαιδευτικό υλικό αλλά και μαθήματα επιμόρφωσης στους υπολογιστές. Το 2004 είχα γράψει έαν βιβλίο (260+ σελίδες) για το Linux και το OpenOffice (μεταξύ άλλων) και στα πλαίσια της διατριβής μου είχα δημιουργήσει και υλικό για το OpenOffice.

Σε συνεργασία με τον Louis-Suarez Potts του OpenOffice ελπίζουμε σύντομα να μπορούμε -δεν θα υπάρχει χρέωση μέσω του Mathisis- να γίνεται και πιστοποίηση της παρακολούθησης των μαθημάτων. Θα σας παρακαλούσα όπως αφιερώσετε χρόνο στο www.mathisis.org και στο μάθημα 'OpenOffice Impress', ώστε να ολοκληρώσετε τα μαθήματα που υπάρχουν και να μας στείλετε σχόλια/ εισηγήσεις για βελτίωσή τους.

Οι εισηγήσεις σας θα είναι πολυτιμότατες και για τη μεταφορά του εγχειριδίου του Squeak που δημιούργησε το Πανεπιστήμιο Πάτρας σε διαδραστική μορφή, καθώς και άλλα διαδραστικά μαθήματα. Επίσης, όλο το υλικό που έχουμε δημιουργήσει κάτω από το Mathisis μπορούμε να σας το δώσουμε σε μορφή Adobe Captivate για δική σας επεξεργασία, αν και θα μετακινηθούμε σε πλατφόρμα ανάπτυξης καθαρά OpenSource πολύ σύντομα.

Η εργασία με το υλικό θα σας πάρει γύρω στα 40 λεπτά με μια ώρα, όμως η συμβολή σας στη βελτίωση της εργασίας θα είναι πολυτιμότατη.

Φιλικά,

Αλέξανδρος

πλοήγηση μηνυμάτων