ΕΕΛΛΑΚ - Λίστες Ταχυδρομείου

Συμμετοχή σε έρευνα για την

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την έρευνα που πραγματοποιείται από το Μητροπολιτικό κολλέγιο και αφορά στη σχέση της εργασιακής ικανοποίησης των εκπαιδευτικών με την ψυχική ευεξία κατά την περίοδο της καραντίνας. Θα μας ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο να διαθέσετε λίγο από τον χρόνο σας, προκειμένου να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο που υπάρχει στον παρακάτω σύνδεσμο.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την διάθεσή σας να συμβάλλετε στην έρευνα αυτή!

https://forms.gle/hqx4gRBFai3FVgfZ9

Με εκτίμηση,
η επόπτρια της ερευνας,
Δαρόγλου Γαρυφαλλιά.


_______________________________________________________

1. Το παρόν ηλεκτρονικό μήνυμα, τα συνημμένα σε αυτό αρχεία και οι πληροφορίες που αυτά περιέχουν είναι εμπιστευτικά και απόρρητα, απευθύνονται δε αποκλειστικά και μόνον στο πρόσωπο που ανωτέρω ορίζεται ως παραλήπτης τους. Εάν δεν είσθε ο παραλήπτης ή άλλο εξουσιοδοτημένο για την παραλαβή του ηλεκτρονικού μηνύματος πρόσωπο, δια του παρόντος πληροφορηθείτε ότι οποιαδήποτε γνώση, χρήση, διανομή, αποκάλυψη, αντιγραφή του περιεχομένου ή ανάληψη δράσης σε σχέση μ' αυτό, αυστηρά απαγορεύεται. Παρακαλείσθε, εφ' όσον δεν είσθε ο παραλήπτης του παρόντος ηλεκτρονικού μηνύματος , να μην λάβετε γνώση του περιεχομένου του και άμεσα να το διαγράψετε από τον υπολογιστή σας, αποφεύγοντας και κάθε τυχόν ενέργεια περαιτέρω αποστολής του ή εκτυπώσεώς του περιεχομένου του σε υλικό φορέα.
2. Η METROPOLITAN COLLEGE ΑΕΕ εκπροσωπείται κατά νόμο από τα πρόσωπα που έχουν οριστεί αρμόδια προς τούτο. Κατά συνέπεια, οι απόψεις του συντάκτη του παρόντος ηλεκτρονικού μηνύματος, εφ' όσον δεν ανήκει μεταξύ των νομίμως εκπροσωπούντων την METROPOLITAN COLLEGE ΑΕΕ προσώπων, εκφράζουν αποκλειστικά και μόνον τον ίδιο και ουδεμία δέσμευση ή ευθύνη γεννούν για την METROPOLITAN COLLEGE ΑΕΕ. Σε κάθε περίπτωση, σας γνωρίζουμε ότι η δια του παρόντος γενόμενη επικοινωνία, έχει καταγραφεί από τα ηλεκτρονικά συστήματα της METROPOLITAN COLLEGE ΑΕΕ προς το σκοπό διαπίστωσης τυχόν αυθαίρετης χρήσης τους και παραβίασης των εσωτερικών μας κανονισμών.
3. Η METROPOLITAN COLLEGE ΑΕΕ ουδεμία ευθύνη φέρει για τυχόν διάδοση ιών μέσω του παρόντος ηλεκτρονικού μηνύματος, το οποίο, όπως και τα συνημμένα σε αυτό αρχεία, οφείλετε να ελέγξετε με κατάλληλες τεχνικές μεθόδους.
4. Σε περίπτωση που θελήσετε να αποστείλετε στην METROPOLITAN COLLEGE ΑΕΕ μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος, δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που υπάγονται στις ρυθμίσεις του ν. 2472/1997, φροντίστε να έχετε σχετική εξουσιοδότηση προς τούτο, σε κάθε δε περίπτωση ουδεμία ευθύνη φέρει η METROPOLITAN COLLEGE ΑΕΕ για την λήψη και επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα από μη εξουσιοδοτημένη πηγή. Η αποστολή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος οιωνδήποτε δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα του αποστολέα λογίζεται ως παροχή αδείας του φορέα τους προς την METROPOLITAN COLLEGE ΑΕΕ για την λήψη, συλλογή και επεξεργασία τους και την τήρησή τους σε ηλεκτρονικό ή άλλο αρχείο.
----
Λαμβάνετε αυτό το μήνυμα απο την λίστα: Λίστα αλληλογραφίας και ενημέρωσης για τις Ανοιχτές Τεχνολογίες στην Εκπαίδευση,
https://lists.ellak.gr/edu/listinfo.html
Μπορείτε να απεγγραφείτε από τη λίστα στέλνοντας κενό μήνυμα ηλ. ταχυδρομείου στη διεύθυνση <edu+unsubscribe [ at ] ellak [ dot ] gr>.