ΕΕΛ/ΛΑΚ - Λίστες Ταχυδρομείου

Re: Peri dimosiwn diabouleysewn

Interzone wrote:

Γεια σας.
Κοιτάξαμε λίγο το κείμενο της δημόσιας διαβούλευσης για το έργο "Ηλεκτρονική Πύλη Αγροτικής Πληροφόρησης και Εξυπηρέτησης"

Στα χαρακτηριστικά των συστημάτων που ζητάει το εν λόγω κείμενο, αναγράφονται:
Λειτουργικό σύστημα: Microsoft Windows 2000 Prof. ή νεότερο ή αντίστοιχο (να προσφερθούν τα αντίστοιχα εγχειρίδια και CDs).
Λογισμικό Αυτοματισμού Γραφείου: Microsoft Office XP ή νεότερο ή αντίστοιχο (να προσφερθούν τα αντίστοιχα εγχειρίδια και CDs)..

Είναι σαφές ότι το "αντίστοιχο", εφόσον δεν κατονομάζονται επί μέρους αντιστοιχίες, είναι στη διακριτική ευχέρεια του ελεγκτή της προσφοράς. Μήπως θα πρέπει το ΕΛΛΑΚ, με τις διασυνδέσεις που έχει, να μιλήσει με τους υπεύθυνους για να σταματήσουν να βγαίνουν οι διαγωνισμοί αναφέροντας "καρφωτά" εταιρείες (ούτως ή άλλως είχαμε την εντύπωση ότι αυτό απαγορευόταν);
Μήπως είναι καλύτερο να αναφέρεται η ΕΛΑΧΙΣΤΗ λειτουργικότητα που απαιτείται και να αφήνονται όλα τα προϊόντα που την καλύπτουν, να ανταγωνιστούν σε features και τιμή;

Ο προβληματισμός μας είναι ότι εάν συνεχίζουν οι διαγωνισμοί να βγαίνουν με αυτό τον τρόπο, δεν πρόκειται ποτέ το open source λογισμικό να μπει στο δημόσιο.
einai asxeto sxetika alla an zitisete plirofories apo to ypourgeio PX eksoterikon
gia kapoio thema sas apantane me keno minima mail sto opoio yparxei
attached h apantisi se MS Word !!!!! proipothetontas fysika oti apantes
xrisimopoioun MS Office (apla gia na katalavete ti katastasi epikratei genikotera sto dimosio tomea )

GP





πλοήγηση μηνυμάτων