ΕΕΛ/ΛΑΚ - Λίστες Ταχυδρομείου

Re: ΕΛ/ΛΑΚ και Infosystem...

  • Subject: Re: ΕΛ/ΛΑΚ και Infosystem...
  • From: Dimitris Korbetis <korb [ at ] uth [ dot ] gr>
  • Date: Mon, 07 Jun 2004 15:10:19 +0200
Ακούγεται πολύ καλή ιδέα, και προσφέρομαι να βοηθήσω σε ότι χρειαστεί
Επιπλέον θα είναι μια ευκαρία να συγκεντρωθούν και να καταγραφούν οι εξελληνισμένες εφαρμογές που υπάρχουν μεχρι τώρα

Ισως δεν υπάρχουν και τοσο πολλές εφαρμογές που να είναι πληρως εξελληνισμένες να έχουν manual και να τρέχουν σε windows και σε Linux. Θα μπορούσαμε όμως να βάλουμε και κάποιες στα αγγλικά ωστε να γεμίσει το CD.

Μια καλή αρχή θα μπορούσε να έιναι το Gnuwin II. (To CD με την "κάμπια" που μοιράστηκε στο συνέδριο - δες http://gnuwin.epfl.ch/) Ειναι μια καλή συλλογή προγραμμάτων που τα περισσότερα απο αυτά τρέχουν και σε Linux. Ενα ακόμη μεγάλο πλεονέκτημα του gnuwin είναι το εξελιγμένο σύστημα μετάφρασης μέσω web. Οποιος ενδιαφέρεται μπορεί να ζητήσει πρόσβαση και μπορεί αμέσως να αρχίζει να μεταφράζει. Το τελικό αποτέλεσμα φάινεται αμέσως και στο website (πχ http://gnuwin.epfl.ch/apps/qcad/gr/index.html) . Εναλλακτικά θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σαν βάση το The Open CD, το Αγγλικό OpenOffice CD η να ξεκινίσει από το μηδέν.

Δημήτρης

Giannis Stoilis wrote:

Καλησπέρα και πάλι,
όπως είδατε από το προηγούμενο e-mail μου, ο HELLUG θα εμφανιστεί δυναμικά στην infosystem. Πέρυσι, δώσατε το knoppel. Επειδή φέτος θα το δώσουμε εμείς, και μάλιστα σε πολύ μεγαλύτερη ποσότητα, τι θα λέγατε να κάναμε κάτι διαφορετικό; Με την προϋπόθεση βέβαια ότι θα βρεθούν άτομα και χρόνος να γίνει. Προτείνω να μοιραστεί ένα CD με ΕΛ/ΛΑΚ, όπως το OpenCD, με την διαφορά ότι θα έχει μέσα ελληνοποιημένες εφαρμογές, όπως π.χ. openoffice στα ελληνικά, συνοδεύομενο από τους ελληνικούς οδηγούς του, όχι μόνο για Linux, αλλά και για Windows.

Τι γνώμη έχετε; Αν είναι να γίνει κάτι, μάλλον θα πρέπει να αρχίσει από τώρα...


- Γιάννης Στοΐλης

_______________________________________________
Open-source mailing list
Open-source [ at ] grnet [ dot ] gr




αναφορές

πλοήγηση μηνυμάτων