ΕΕΛ/ΛΑΚ - Λίστες Ταχυδρομείου

Re: [workshop] RE: [Open-source] TODO: Web site for next workshop

  • Subject: Re: [workshop] RE: [Open-source] TODO: Web site for next workshop
  • From: IOANNIS MANOLOUDIS <alien [ at ] otenet [ dot ] gr>
  • Date: Wed, 21 Jul 2004 21:16:20 +0300
Zenon Mousmoulas wrote:

Άμα θέσετε τα specifications να δούμε μήπως μπορεί να υπάρξει κάποιο module για το postnuke στο ellak.gr που να το καλύψει ή έστω σε συνδυασμό με κάτι άλλο, π.χ. με μια βασική υποδομή για την κάθε εργασία στο ellak-dev (θυμηθείτε το αυτό και για το poll/voting system). Το λέω αυτό γιατί το θέμα τελικά είναι να βοηθηθούν projects να τρέξουν μέσα από την όλη διαδικασία, και όχι να χαθούμε κάπου στα διαδικαστικά, π.χ. να φτιάξουμε σύστημα groupware από το 0 για να οργανωθούμε. Τα human resources είναι περιορισμένα ούτως ή άλλως και μάλλον πολύτιμα για να αναλώνονται συνέχεια σε τέτοια θέματα.

Ζ.

-----Original Message-----
From: open-source-bounces [ at ] grnet [ dot ] gr [mailto:open-source-bounces [ at ] grnet [ dot ] gr] On Behalf Of Konstantinos Margaritis
Sent: Wednesday, July 21, 2004 2:13 PM
To: workshop [ at ] debian [ dot ] gr; Open Source List
Subject: TODO: Web site for next workshop

Όπως λέει και το subject, θα χρειαστεί να φτιάξουμε ένα web site για την καλύτερη υποστήριξη του workshop. Αλλά θα χρειαστούν όμως εθελοντές να βοηθήσουν στην υλοποίησή του. Χρειαζόμαστε άτομα με καλή γνώση HTML, PHP(ή άλλη πλατφόρμα δε με πειράζει) και SQL και διαθέσιμο χρόνο για την ανάπτυξη του site. Για hosting μην ανησυχείτε, υπάρχουν αρκετές προσφορές ήδη (π.χ. ΕΔΕΤ). Καταρχάς, πρέπει να αποφασίσουμε τη δομή. Αυτή τη στιγμή μου έρχονται τα εξής απαιτούμενα χαρακτηριστικά:

1. Θα πρέπει να είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να υποστηρίζει περισσότερα από ένα workshops, ακόμη και αν τρέχουν παράλληλα (δεν ξέρεις ποτέ) 2. Θα χρειαστεί βάση δεδομένων των μελών. Κάθε μέλος θα μπορεί να εγγραφεί ή να δηλώσει ενδιαφέρον σε περισσότερα από ένα workshops. 3. Θα πρέπει να καταχωρούνται ομιλίες και εργασίες στις οποίες να μπορεί το κάθε μέλος να δηλώσει προτίμηση (και γιατί όχι και με βαθμολογία, δηλαδή "καλή ιδέα"... "μάπα ιδέα, μή το βάλετε"). 4. Χμ, φόρουμ συζητήσεων; Δεν τρελένομαι γι' αυτό, αλλά αν πιστεύετε ότι χρειάζεται γιατί όχι; 5. Στην κεντρική σελίδα θα πρέπει να αναγράφονται ανακοινώσεις σχετικά με τα workshop γενικά, αλλά επιλέγοντας ένα συγκεκριμένο workshop θα πρέπει να βλέπουμε τη σελίδα του με τα σχετικά νέα.
6. Άλλο?

Περιμένω σχόλια. Μήπως να δημιουργήσουμε μια λίστα για το συγκεκριμένο θέμα;

Κώστας

_______________________________________________
Open-source mailing list
Open-source [ at ] grnet [ dot ] gr

sto workshop eixame milhsei kai gia thn idrush enos Ellhnikou Slashdot.
Giati loipon na mhn xekinhsoume na ftiaxnoume to diko mas slashdotaki kai parallhla na entaxoume tis selides tou neou workshop ws upoenothta. Eixame milhsei kai gia ellhniko sourceforge opote giati de xekiname apo twra siga siga ...one ring to rule them all, one ring to find them, one ring to bring them all and in the GPL binds them?

Proswpika isws mporesw na bohthisw kapws me to kommati ths bashs dedomenwn. Ti akribws thelete?
IOANNIS MANOLOUDIS

.



αναφορές

πλοήγηση μηνυμάτων