ΕΕΛ/ΛΑΚ - Λίστες Ταχυδρομείου

Re: [Open-source] Κάλεσμα: προτάσεις για wifi hotspots με χρήση OpenMesh

  • Subject: Re: [Open-source] Κάλεσμα: προτάσεις για wifi hotspots με χρήση OpenMesh
  • From: Dimitrios A Adamos <dadam [ at ] auth [ dot ] gr>
  • Date: Tue, 20 Apr 2010 12:59:34 +0300
Καλημέρα,

η υποδομή που προσφέρεται, υποστηρίζει τη δυνατότητα για radius-based 802.1x πιστοποίηση χρηστών;
ευχαριστώ,

Δ. Αδάμος

On 4/20/10 12:31 PM, Theodoros G. Karounos wrote:
Η Εταιρία Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα, στο πλαίσιο δράσεων για ανοιχτή ασύρματη πρόσβαση σε ευρυζωνικά δίκτυα αξιοποιώντας εργαλεία και πλατφόρμες Ανοιχτού Λογισμικού, καλεί φορείς και κοινότητες να καταθέσουν ολοκληρωμένες προτάσεις για την αξιοποίηση “Access Points” τεχνολογίας Mesh. Η Εταιρία ΕΛ/ΛΑΚ θα διαθέσει στις προτάσεις που θα επιλεγούν “Open-Mesh routers” για να καλυφθούν ανάγκες δικτύωσης, oι προτάσεις πρέπει να στοχεύουν να προσφέρουν δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο σε πλατείες ή πεζόδρομους, ένα δημόσιο χώρο, μια παραλία ή οποιαδήποτε άλλη περιοχή που προσφέρεται για τη δημιουργία ενός τοπικού ασύρματου σημείου πρόσβασης( wifi hot spot). Για κάθε δράση μπορούν να διατεθούν 5-10 δρομολογητές, ενώ θα πρέπει να υπάρχει διαθέσιμη πρόσβαση στο ιντερνέτ.

... http://ellak.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=6949&Itemid=1 <http://ellak.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=6949&Itemid=1>


--
- Μπέρτραντ Ράσελ:" Πώς να ζούμε με την αβεβαιότητα, χωρίς ωστόσο να παραλύουμε από το δισταγμό, ίσως είναι το κύριο πράγμα που μπορεί να μας διδάξει η φιλοσοφία".

- http://karounos.gr/blog/


_______________________________________________
Open-source mailing list
Open-source [ at ] ellak [ dot ] gr
info: https://mailman2.grnet.gr/mailman/listinfo/open-source/