ΕΕΛ/ΛΑΚ - Λίστες Ταχυδρομείου

Re: Developer workshop followup

Konstantinos Margaritis wrote:
Γεια σε όλους,

Πλέον νομίζω ότι μαζεύτηκε η κρίσιμη μάζα για να θεωρήσουμε ότι υπάρχει ενδιαφέρον για το workshop. Έχουν μαζευτεί 21 ονόματα ενδιαφερομένων και πιστεύω ότι κάτι καλό μπορούμε να κάνουμε.

Όπως ίσως θα γνωρίζουν μερικοί, συνεργάζομαι με το λιμάνι Θεσσαλονίκης.
Δεν λέω ότι είναι το καλύτερο μέρος για να γίνει εδώ το meeting. Εγώ θα έρθω όπου και να γίνει. Μερικά πλεονεκτήματα είναι:
- Αρκετά καλό bandwidth, 1 MBIT.
- Άφθονοι χώροι. Μπορείτε να δείτε εδώ μερικές φωτογραφίες(http://www.thpa.gr/gr/ipiresies/paraxorisi_xrisis_apothikon_protou_provlita.htm). Αμφιθέατρα μικρά και μεγάλα, ανοιχτοί χώροι, όλα έχει ο μπαχτσές...
- Πλήρως ελεγχόμενος κλιματισμός σε κάθε αίθουσα
- Parking
- Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, εύκολα αναγνωρίσιμο και προσβάσιμο. Απόσταση αναπνοής από κλαμπ, ταβέρνες και ξενοχοδεία. - Ανεπίσημο πλεονέκτημα: Επειδή είμαι ΜΕΣΑ στο λιμάνι, θα μπορούσα ίσως να κάνω κάποιο τρέξιμο, για το πως, πόσο, που, γιατί, να βρίσκω τα κατάλληλα άτομα για να γίνουν πράγματα πιο γρήγορα(ίσως, μια που είναι λιιιιγο δημόσιο και γίνεται ένα μπάχαλο).

Το προφανές μειονέκτημα είναι ότι είναι στην Θεσσαλονίκη, ενώ φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι ενδιαφερόμενοι είναι προς την Αθήνα. Αν μπορεί να βρεθεί κάτι αντίστοιχο στη Αθήνα, θα ήταν εξαίρετο. Φαντάζομαι ότι μάλλον για πανεπιστημιακό χώρο ψάχνετε, αλλά είπα να το αναφέρω... Ποσοστά από τον ΟΛΘ για την διαφήμιση δεν παίρνω... ;-)


- Γιάννης


αναφορές

πλοήγηση μηνυμάτων