ΕΕΛ/ΛΑΚ - Λίστες Ταχυδρομείου

Re: Omada ELLAK sto Pasok

Konstantinos Margaritis wrote:

Μια παράκληση/ένσταση. Θα πρέπει το ΠΑΣΟΚ/οποιοσδήποτε άλλος φορέας ενδιαφέρεται να συνεισφέρει σε ήδη υπάρχουσες προσπάθειες ελαχιστοποιώντας όσο γίνεται την "κομματική σφραγίδα". Εγώ π.χ. προσπαθώ να παραμείνω όσο πιο αμερόληπτος και ακομμάτιστος μπορώ να είμαι. Πολιτικοποιημένος ναι, κομματικοποιημένος όχι. Είναι πολύ λεπτή η ισορροπία. Αν και είμαι απολύτως σύμφωνος στην στήριξη της προσπάθειας ενός κόμματος για προώθηση του ελ/λακ, και προσωπικά θα βοηθήσω όσο μπορώ αν και εφόσον μου ζητηθεί, εντούτοις μια τέτοια προσπάθεια από οποιονδήποτε δε μπορεί και δε θα πρέπει να "χρωματιστεί" με τη σφραγίδα οποιουδήποτε κόμματος. Το ελ/λακ είναι υπερκομματικό και υπερκρατικό. Δεν προσπαθώ σε καμία περίπτωση να μειώσω την προσπάθεια και πραγματικά την επικροτώ, απλά πρέπει να προσέχουμε ιδιαίτερα, καθώς σε αυτήν την χώρα είναι πολύ συνηθισμένο το φαινόμενο να δημιουργούνται συγκρούσεις σε αδιαμφισβήτητα καλές προσπάθειες απλώς και μόνο επειδή δόθηκε μια κομματική χροιά. Έστω και με όλες τις καλές προθέσεις. Οι μάχες των "γαλάζιων/πρασίνων" που ξεκινάν από το Βυζάντιο, καταντούν πλέον βαρετές στη σύγχρονη εποχή.
---* Προσοχή ακολουθεί προσωπική άποψη*---
Προσωπικά, το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα να δώ είναι να εμφανιστούν πολιτικές συζητήσεις που χρησιμοποιούν ως αφορμή το ελ/λακ. Από την άλλη, μη γελιέστε καθόλου, αν διαπιστώσω ότι πλέον κάποια κυβέρνηση/κόμμα είναι ξεκάθαρα ΚΑΤΑ του ελ/λακ -και αυτό δεν το έχω διαπιστώσει ακόμη- θα ξέρω πολύ καλά ποιες θα είναι οι συμμαχίες που θα κάνω και ποιος θα είναι ο εχθρός μου. Αλλά ακόμη ΔΕΝ έχει γίνει αυτό. Και ελπίζω να μη γίνει.
---* ---


Βασικά συμφωνώ μαζί σου και επαυξάνω, επίσης ισχύει και για μένα το “Πολιτικοποιημένος ναι, κομματικοποιημένος όχι” , μόνο που εγώ βλέπω ξεκάθαρα σημάδια , ότι αυτή η κυβέρνηση είναι ΚΑΤΑ του ΕΛΛΑΚ και προσωπικά δεν θα περιμένω να μου πέσει η κεραμίδα στο κεφάλι, που λένε και στο χωρίο μου. Για μένα λοιπόν είναι ξεκάθαρες οι συμμαχίες και ο εχθρός.

------------------------------------------------------------------------

_______________________________________________
Open-source mailing list
Open-source [ at ] grnet [ dot ] gr



αναφορές

πλοήγηση μηνυμάτων