ΕΕΛ/ΛΑΚ - Λίστες Ταχυδρομείου

Ανακοίνωση για το Υλικό των Παρουσιάσεων.

  • Subject: Ανακοίνωση για το Υλικό των Παρουσιάσεων.
  • From: Ioakim Tellidis <tellidis [ at ] greeklug [ dot ] gr>
  • Date: Fri, 18 Dec 2009 00:44:17 +0200
Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση "Ένωση Ελλήνων Χρηστών και Φίλων ΕΛ/ΛΑΚ", επ' ευκαιρία της λειτουργίας της ιστοσελίδας του συλλόγου σε νέα πλατφόρμα (Joomla) έχει την τιμή να ανακοινώσει στα μέλη και τους φίλους της τα ακόλουθα:

Η ύλη των μαθημάτων του συλλόγου μέχρι πρότινος βρισκόταν στα αντίστοιχα θέματα του forum. Με σκοπό την όσο το δυνατόν πιο άμεση εξυπηρέτηση όσων έχουν παρακολουθήσει και θέλουν να ξαναδούν το περιεχόμενο των παρουσιάσεων, ο σύλλογος, εκμεταλλευόμενος τις δυνατότητες της νέας πλατφόρμας, μερίμνησε ούτως ώστε η ύλη να είναι πιο προσιτή. Από σήμερα λοιπόν, αυτή θα βρίσκεται στον τομέα Downloads της κεντρικής σελίδας του ιστοτόπου μας.

Στον ίδιο τομέα θα αναρτηθεί εν συνεχεία και η ύλη από τα σεμινάρια Blender τα οποία θα ξεκινήσουν με τη νέα χρονιά, ενώ υπενθυμίζουμε ότι η γενική παρουσίασή του θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή 20/12/2009.

Επιπλέον ο σύλλογος κάνει προσπάθεια ώστε όλα τα μαθήματα, παρουσιάσεις κλπ να βιντεοσκοπηθούν - με ιδιαίτερη έμφαση στους διερμηνείς λόγου για τα ΑμεΑ - ώστε σε 2η φάση να αναρτηθούν στην ιστοσελίδα μας και να βοηθήσουν τα άτομα με ακουστική δυσκολία.


Με τιμή για την
ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΕΛ/ΛΑΚ

Ο Πρόεδρος

Ι. Τελλίδης


Περισσότερες Πληροφορίες:

http://www.greeklug.gr

πλοήγηση μηνυμάτων