ΕΕΛ/ΛΑΚ - Λίστες Ταχυδρομείου

Title: One Hundred Start Ups: Ίδρυση Συνεταιριστικού Angel Investments Fund από τα μέλη της Πρωτοβουλίας One Hundred Start Ups

  • Subject: Title: One Hundred Start Ups: Ίδρυση Συνεταιριστικού Angel Investments Fund από τα μέλη της Πρωτοβουλίας One Hundred Start Ups
  • From: Dimitris Tsigos <tsigos [ at ] vtripgroup [ dot ] com>
  • Date: Thu, 23 Dec 2010 15:35:00 +0200

http://www.onehundredstartups.com/2010/12/angel-investments-fund-100-start-ups.html

"Πιστεύουμε ακράδαντα πως οι νέοι Έλληνες πρέπει να έχουν το δικαίωμα της προσπάθειας πραγμάτωσης της δημιουργικότητας τους σε βιώσιμη παραγωγική δραστηριότητα δίχως να διατρέχουν τον κίνδυνο της κοινωνικής, οικονομικής, ενδεχομένως και βιολογικής τους ακύρωσης εάν συμβεί ότι πιο προφανές: Να μην τα καταφέρουν με την πρώτη."

100 €, 200 € ίσως και 1.000 € δεν πρόκειται να σώσουν κανέναν από εμάς. Η μαζική, δημιουργική επιχειρηματικότητα όμως είναι μάλλον η τελευταία ελπίδα της κοινωνίας μας.

Σε ότι με αφορά, οι εταιρείες του οικοσυστήματός της Virtual Trip, παρότι αντιμετωπίζουν οικονομική πίεση όπως οι περισσότεροι, θα στηρίξουν τον Συνεταιρισμό αγοράζοντας μερίδια (η τιμή μεριδίου είναι 100 €) και να γίνουν μέλη του Συνεταιρισμού. Το ίδιο έχουμε ζητήσει και από τους εργαζομένους μας. Ο συμβολισμός αυτός είναι πολύ σημαντικός για εμάς.

Επιτρέψτε μου να προτείνω το ίδιο σε όλους τους Παραλήπτες του μηνύματος, να πράξουν ίδιο εταιρικά & ιδιωτικά. Ίσως μάλιστα να μπορούσε να γίνει το ίδιο από φορείς / συλλόγους / ενώσεις στις οποίες συμμετέχουν παραλήπτε τους μηνύματος.

Η Ελλάδα πρέπει να επανέλθει στον δρόμο της δημιουργίας. Είναι μονόδρομος τόσο για εμάς όσο και για εκείνους που θα μας ακολουθήσουν.

Με τις καλύτερες ευχές μου για καλά Χριστούγεννα,

Δημήτρης Τσίγκος