ΕΕΛΛΑΚ - Λίστες Ταχυδρομείου

Re: [opensource-devs] GSOC 2017

Please resend your question in English, as the mailing list is not restricted to people that know Greek.

> On 16 Mar 2017, at 19:15, ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ <cs141001 [ at ] teiath [ dot ] gr> wrote:
> 
> Καλησπέρα,
> 
> Παρέλαβα ένα mail από το ΤΕΙ Αθήνας και ενδιαφέρομαι να συμμετέχω στο GSOC 2017, στα έργα του Οργανισμού Ανοιχτών Τεχνολογιών. Θα ήθελα να με ενημερώσετε περισσότερο για το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουμε για την υλοποίηση κάποιου project αλλά και τι γνώσεις χρειάζονται. Επίσης θα ήθελα να μάθω αν το καλοκαίρι γίνεται να εργαστούμε πάνω σε κώδικα από απόσταση.
> 
> Ευχαριστώ,
> Στρατής Κοντέλλης
> ----
> Λαμβάνετε αυτό το μήνυμα απο την λίστα: Γενική λίστα αλληλογραφίας που απευθύνεται σε developers/contributors έργων ανοικτού λογισμικού - A general discussion list for developers/contributors of open-source projects,
> https://lists.ellak.gr/opensource-devs/listinfo.html
> 
> Μπορείτε να απεγγραφείτε από τη λίστα στέλνοντας κενό μήνυμα ηλ. ταχυδρομείου στη διεύθυνση <opensource-devs+unsubscribe [ at ] ellak [ dot ] gr>.

 
----
Λαμβάνετε αυτό το μήνυμα απο την λίστα: Γενική λίστα αλληλογραφίας που απευθύνεται σε developers/contributors έργων ανοικτού λογισμικού - A general discussion list for developers/contributors of open-source projects,
https://lists.ellak.gr/opensource-devs/listinfo.html

Μπορείτε να απεγγραφείτε από τη λίστα στέλνοντας κενό μήνυμα ηλ. ταχυδρομείου στη διεύθυνση <opensource-devs+unsubscribe [ at ] ellak [ dot ] gr>.

απαντήσεις

αναφορές

πλοήγηση μηνυμάτων