ΕΕΛ/ΛΑΚ - Λίστες Ταχυδρομείου

Re: Wikimania

Η ίδια σκέψη πέρασε και από το δικό μου μυαλό, αλλά θα συμφωνήσω περισσότερο με τον Κωνσταντίνο. Δεν πρέπει να δούμε τη διοργάνωση από πολιτική σκοπιά... άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται μποϋκοτάζ σε διεθνή συνάντηση από κάποιες ομάδες (θρησκευτικές, εθνικές, κοινωνικές κλπ.): ας θυμηθούμε π.χ. κατά καιρούς Ολυμπιακούς αγώνες κ.ο.κ. 

Οι διοργανωτές είχαν αντιμετωπίσει με ωραίο χιούμορ μια τέτοια συζήτηση στις σελίδες συζήτησης του wikimania (ρωτούσε ένας συμμετέχων αν θα επιτρεπόταν να φορέσει στην εκδήλωση μπλουζάκι που να δείχνει τη διαμαρτυρία του εναντίον του καθεστώτος στη Γάζα, και του είχαν απαντήσει βεβάιως και να το φορέσεις, μάλιστα θύμισέ μου όταν έρθεις να σου υποδείξω καταστήματα όπου μπορείς να αγοράσεις κι άλλες τέτοιες μπλούζες για τη συλλογή σου").

Τι να πούμε για τη wikimania 2012 που θα γίνει στη Washington DC!!! Εκεί να δεις τι έχει να γίνει... πάντως οι άραβες βικιπαιδιστές δεν θα πρέπει να είναι και πολύ ευχαριστημένοι με τις επιλογές των venues...

Περιμένουμε λοιπόν νέα από την καυτή (και όχι μόνο ως προς τους βαθμούς Κελσίου) Χάιφα:)))

Μίνα
  ----- Original Message ----- 
  From: Κωνσταντίνος Σταμπουλής 
  To: Λίστα Συζήτησης για τη δράση mywikipedia.gr 
  Sent: Tuesday, August 02, 2011 5:16 PM
  Subject: Re: Wikimania


  1.  Η επιλογή της πόλης όπου θα γίνει το ετήσιο Wikimania γίνεται πολύ καιρό πριν, και συγκεκριμένα για το φετινό συνέδριο η επιλογή έγινε το 2009 (και ήδη τρέχει η διαδικασία για το Wikimania 2013).
  2.  Ακόμη και αν είχε γίνει τελευταία στιγμή, εάν θέλουμε να επιβεβαιώνουμε ότι η ουδετερότητα είναι κάτι μη διαπραγματεύσιμο στην Βικιπαίδεια και γενικά στην κοινότητα όλων των εγχειρημάτων, η απόφαση για το που μπορεί να γίνει το συνέδριο δεν θα πρέπει να επηρεάζεται από πολιτικές παραμέτρους παρά μόνο από τους πρακτικούς/ουσιαστικούς λόγους όπως γίνεται μέχρι τώρα. 





  2011/8/2 Glavkos Xaon <glavkos [ at ] gmail [ dot ] com>

    Δεν ξέρω γιατί θα πρέπει κάποιος να πάει να αφήσει χρήματα και να ενισχύσει οικονομικά την περίοδο αυτή τις επιχειρήσεις του Ισραήλ τη στιγμή που συμβαίνουν όλα αυτά που συμβαίνουν με τον στόλο για τη Γάζα και τους Παλαιστινιους. 

    Ειλικρινά θα πρέπει να παραδεχτώ ότι ο λόγος που τελικά δεν συμμετείχα εκεί ήταν αυτός... 

    Καλή επιτυχία εντούτοις εύχομαι σε όλους όσους μπήκαν στον κόπο να βρεθούν στην θερμή Χάϊφα...


  -- 
  Κωνσταντίνος Σταμπουλής
  geraki [ at ] geraki [ dot ] gr
  http://www.geraki.gr





------------------------------------------------------------------------------


  _______________________________________________
  Mywikipedia mailing list
  Mywikipedia [ at ] ellak [ dot ] gr
  http://lists.ellak.gr/listinfo/mywikipedia

απαντήσεις

αναφορές

πλοήγηση μηνυμάτων