ΕΕΛ/ΛΑΚ - Λίστες Ταχυδρομείου

Mia akomi idea gia sizitisi sto workshop...


Εδώ και πολύ καιρό με απασχολεί το ότι δεν υπάρχει ένα ελληνικό slashdot-style portal. Τα τελυταία τρία χρόνια βασικά. Φτιαγμένο από geeks, με ειδήσεις από geeks, και αναγνώστες (προφανώς) geeks.

Έχουμε το insomnia (έλεος), το myphone.gr (έλεος^n) και φυσικά τα in.gr/tech/, pathfinder.gr/tech/ κ.ο.κ τα οποία είναι να παίρνεις το ένα και να βαράς το άλλο.


Επιβάλλεται να μπορούμε να διαβάζουμε από κάπου τις ειδήσεις μας στα ελληνικά και να γράφουμε κάπου τις ελληνικές σημαντικές ειδήσεις (οι οποίες είναι αρκετές!). Κάπου ανθρώπινα, κάπου ελεύθερα. Κάπου που ρε άνθρωπε, έχει πέσει λίγη καθωσπρέπει προσπάθεια, δεν έχει για icons τα άει-στο-κέρατο..ακόμη-και-εδώ; icons των Windows XP και έχει ένα άλφα δεμένο community.


Προτείνω λοιπόν να φτιάξουμε κάτι τέτοιο, κάποτε. Πριν το φτιάξει μια εταιρία που θα ασχολείται (και αυτή) με την εξύμνηση των προϊόντων της Microsft μόνο. Και πριν ακόμη ένας φτιάξει ένα site που στη πρώτη του σελίδα, το πρώτο και μεγαλύτερο link είναι η λέξη "Forums". Έλεος πια!

Νομίζω ότι το developer workshop θα είναι ιδανικό μέρος για συζήτηση για αυτό το θέμα. Το οποίο θα σημαίνει πολλά, εκτός από όλους τους ελληνόφωνες υπολογιστάριους, και στο opensource community..


--
Dimitris Glezos
Jabber ID: subbie [ at ] jabber [ dot ] org, PGP: 0xA5A04C3B
http://dimitris.glezos.com/

"He who gives up functionality for ease of use
loses both and deserves neither." (Anonymous)
--


απαντήσεις

πλοήγηση μηνυμάτων