ΕΕΛ/ΛΑΚ - Λίστες Ταχυδρομείου

OpenOffice.org patch για ελληνικά & PostgreSQL 8.0 Announcement

  • Subject: OpenOffice.org patch για ελληνικά & PostgreSQL 8.0 Announcement
  • From: Michalis Kabrianis <mk [ at ] interzone [ dot ] gr>
  • Date: Fri, 14 Jan 2005 09:42:59 +0200
Καλησπέρα σας και καλή χρονιά.
Όπως ίσως ξέρετε όσοι ασχολείστε με το openoffice.org υπάρχει (μεταξύ άλλων) ένα πρόβλημα με το export των ελληνικών χαρακτήρων σε html. Εν όψει της έκδοσης 2.0, έχει ζητηθεί από τους openoffice.org developers ένα patch που θα λύνει το πρόβλημα.
Σχετικό issue:
http://qa.openoffice.org/issues/show_bug.cgi?id=28241

Το patch είναι αρκετά απλό για κάποιον που ξέρει λίγη C ή C++ (ένα case statement) αλλά δυστυχώς λόγω πολλών ασχημών συγκειριών που συνέβησαν στην εταιρεία μας όπως "χτυπημένοι" δίσκοι και μία διάρρηξη, έχουμε χάσει το τοπικό source tree του openoffice.org στο οποίο κάνουμε τις δοκιμές και φτιάχνουμε τα patches / αλλαγές / μεταφράσεις.

Επειδή η επαναφορά του θα μας πάρει αρκετό χρόνο, θέλουμε να ζητήσουμε αν κάποιος από εδώ έχει κάποιο δέντρο από το οποίο να χτίζει το openoffice.org (οποιαδήποτε έκδοση) να δοκιμάσει να φτιάξει το patch σύντομα και να το στείλει, για να μη χάσουμε την ευκαιρία να ενσωματωθεί στην έκδοση 2.0 του OpenOffice.org

Από εμάς προφανώς υπάρχει όση βοήθεια μπορεί κάποιος να χρειαστεί, αλλά το patch πραγματικά είναι απλό, και είμαστε σίγουροι ότι δε θα χρειαστεί σχεδόν τίποτα.

Επίσης: Σύντομα θα ανακοινωθεί η έκδοση 8.0 της PostgreSQL. Θα ήθελα, ως regional contact του project να έχω μία λίστα με όλες τις εταιρείες στην Ελλάδα που υλοποιούν (implementations) υποστηρίζουν (supporting) ή μελετούν-προτείνουν (consulting) λύσεις σε PostgreSQL.

Παρακαλώ τυχόν εκπρόσωποι εταιρειών που διαβάζουν αυτό το μήνυμα και ενδιαφέρονται να συμπεριληφθούν σε αυτή τη (δημόσια φυσικά) λίστα, να απαντήσουν με mail στο :
el [ at ] postgresql [ dot ] org
με τα στοιχεία τους (εταιρεία, υπεύθυνος επικοινωνίας, διεύθυνση/τηλέφωνα)


Ευχαριστώ εκ των προτέρων
για την Interzone
Μιχάλης Καμπριάνης

πλοήγηση μηνυμάτων